Факт-новини: оперативні сюжети

Владислав Атрошенко прозвітував перед громадою Чернігова

Featured Video Play Icon

Міський голова Владислав Атрошенко 17-го грудня прозвітував про результати своєї роботи за рік, що минає. Традиційно захід приймав міський палац культури ім. Радченка. Пропускали досередини лише повністю вакцинованих містян, але навіть з цим обмеженням зала палацу була майже повною. Міський голова звернувся до чернігівців та подякував своїй команді за роботу.

Відеозвіт, який тривав майже годину став ілюстрацією тих змін, які відбулися у Чернігові минулого року. Без уваги не залишилася жодна галузь. Оновлення відбувалися як у центрі, так і в спальних мікрорайонах. За рейтингом Чернігів впевнено тримається в ТОП -5 серед інших обласних центрів України. “Завжди з людьми та для людей” – такою була його квінтесенція.  

А далі –  майже година для  спілкування. І першим на сцену піднявся голова обласної  ГО ” Союз. Чорнобиль. Україна» Анатолій Лігун. Від Всеукраїнської організації “Союз інвалідів Чорнобиля” він вручив Владиславу Атрошенку  орден.

Міський голова подякував за увагу. Присутні у залі мали можливість вільно ставити свої запитання.

Як пояснив Владислав Атрошенко , місцевому бюджету знадобиться не менше сотні років аби замінити комунікації. Без державної підтримки цю проблему не вирішити. Формат розмови був відвертий. Чернігівці  озвучували свої проблеми та говорили про  Чернігів. Жодне із поставлених запитань без відповіді не залишилося.