ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Перекриття вулиці Любецької: де відкриють рух для транспорту?

Featured Video Play Icon

Найпростіші укриття в багатоповерхівках Чернігова продовжують поповнюватися обладнанням, необхідним для їхнього повноцінного функціонування під час повітряних тривог. 11-го вересня виконавчий комітет міської ради погодив передачу чотирьом обслуговуючим компаніям ємностей для води та інструментів для розбору завалів загальною вартістю у майже 4,5 мільйона гривень.

Лопати, ломи, пили, ножівки по металу, сокири, пластикова тара. Все відповідно до заявок закуплено і потребує передачі, – повідомив заступник начальника управління ЖКГ ЧМР Євгеній Дейнеко.

Також виконавчий комітет погодив подовження перекриття вулиці Любецької, де наразі триває масштабна реконструкція водопроводу, до 15-го листопада. Водночас, буде відкрито для проїзду автотранспорту перехрестя вулиць Любецької та Чорновола. Наразі воно вже заасфальтоване.

У зв’язку з неодноразовими зверненнями від підприємств, які там знаходяться, медичних закладів, від дитячої, обласної, міської поліклінік, від управління транспорту стосовно можливості відкриття руху перехрестям Любецька-Чорновола, даним рішенням пропонується перекрити дану ділянку Любецької від Мазепи до Чорновола і від Чорновола до Ріпкінської, – зазначив Євгеній Дейнеко.

Окрім цього, перекриють також рух авто вулицею Сіверянською в районі Лісковиці на перетинах з вулицями Колоскових та Князя Чорного. До 23-го вересня “АТП-2528” проводитиме там ремонт дорожнього покриття.