ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Новий автобусний маршрут запрацював у Чернігові, ще два – змінили свій рух

Featured Video Play Icon

Відсьогодні, 10 квітня, у Чернігові запрацював новий автобусний маршрут №25А. Також внесли зміни до 26-го. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради шостого квітня. Крім того, змінено назву тимчасового маршруту №21. Якщо раніше кінцева зупинка називалася «Автозавод», то тепер — «Мікрорайон ЗАЗ».

-Відновлення транспорту триває, ми аналізуємо, які звернення надходять і намагаємось покращувати якість надання послуг. Тобто від сьогодні було продовжено 26-й автобусний маршрут до мікрорайону Астра, тому що спочатку була кінцева вулиця Ціолковського. І реорганізовано 25 маршрут, було додано 25а, – повідомив начальник управління транспорту і зв’язку ЧМР Олександр Рижий.

Новостворений автобусний маршрут №25А курсуватиме від заводу Силікат до мікрорайону Півці вулицями курсанта Єськова, Михалевича та проспектом Миру. 26-й, який розпочинає свій шлях від «Золотого берега», рухатиметься до нової кінцевої зупинки через вулицю В’ячеслава Чорновола. Також було внесено зміни в деякі рейси 29-го маршруту.

Були звернення, що розпочалося навчання в школі номер 13 і, розуміючи перекриття вулиці Любецької, щоб доставляти дітей до школи, внесені зміни в деякі рейси 29-го маршруту, які поки що відкрито перехрестя вулиці Любецької і Ріпкинської, є можливість довозити дітей до школи. Є окремі рейси, щоби їх відрізнити, стоїть табличка мікрорайон ЗАЗ, – зазначив Олександр Рижий.

Нагадаємо, з 10 квітня громадський транспорт у Чернігові ходитиме до 22-ї години. Це пов’язано зі скороченням комендантської години та збільшенням світлового дня.