Новини

Розпочалася 16-а сесія міської ради

У Чернігові розпочала свою роботу 16-а сесія міської ради VIIІ скликання. У залі зареєструвалося 34  депутати та міський голова.

На порядку денному засідання близько 20 важливих для громади питань.

Серед важливих – укладення договору суперфіцію на користування земельними ділянками для будівництва будівлі “Палац Спорту” у м. Чернігові.

Нагадаємо, палац спорту у Чернігові будуватимуть на вул. Пушкіна, неподалік Мар’їного гаю. Відповідальність за реалізацію цього проєкту взяли на себе Офіс президента України та ОДА.

На пленарному засіданні мають затвердити Програму підготовки територіальної оборони та підготовки населення міста до участі в русі національного спротиву. На сьогодні це питання досить актуальне. Ця програма, у разі термінової потреби, дозволить фінансування будь-яких заходів, потрібних для реальної територіальної оборони.

Окрім цього, депутати внесуть зміни до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2022 році;  нададуть згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади об’єкта інженерної інфраструктури; розглянуть земельні питання тощо.