Факт-новини: оперативні сюжети

Жінки-підприємниці продовжують відновлювати бізнес у Чернігові

Featured Video Play Icon

  4 вересня в Україні святкують День підприємця. Саме ці люди розвивають економіку країни, створюють робочі місця, дають надходження до бюджетів. До цього свята спілка жінок Чернігівщини провела зустріч на яку запросили підприємниць, які ведуть бізнес у нашому місті.

Видатним представницям бізнесу під час зустрічі вручили нагороди від Верховної Ради України та Чернігівської міської ради.

Під час російського вторгнення чернігівські підприємці взялися допомагати жителям міста – давали їжу, речі, прихисток, або й навіть психологічну допомогу.

Бізнес Чернігова сильно постраждав під час російської навали, як від снарядів та ракет, так і від мародерства. Відкритися наново вдалося не всім, але є і позитивні випадки, коли підприємці поверталися у стрій практично з руїн.

Підприємиці, які з перших рук знають про ситуацію на ринку, відзначають, що відновлення бізнесу у Чернігові поступово продовжується. Деякі сфери стають більш популярними, деякі втрачають позиції, але в таких умовах це нормальне явище.

За підрахунками міської ради, цього року бюджет Чернігова недоотримає півтора мільярди гривень надходжень. Тому підприємцям важливо якомога швидше відновлювати роботу, створювати для чернігівців робочі місця і завдяки своїм податкам сприятимуть відновленню міста.