Факт-новини: оперативні сюжети

Юлія Скорик повернулася додому

Featured Video Play Icon

Сьогодні вона жвава, весела і повна сил і оптимізму дівчинка. Ще влітку  чернігівці згуртувалися разом, щоб допомогти  Юлі Скорик зібрати гроші на операцію з трансплантації печінки. Завдяки зусиллям багатьох людей сім’я Юлі Скорик  в рекордні строки зібрала потрібну суму грошей та вирушила на операцію у Бельгію. Сьогодні дівчинка, вперше після трьох місяців реабілітації, повернулась у рідне місто. Привітати Юлю з одужанням прийшли багато друзів. Ірина Скорик, мама дівчинки, щиро дякує усім, хто долучився до порятунку її донечки.

 Юля почуває себе добре. За словами її мами, ще потрібно буде пройти перевірку у лікарів Львова, а через три місяці повернутись на огляд до Бельгії. Проте все погане тепер позаду. Щойно приїхала, Юля одразу зустрілася з тими, за ким  скучила.

Зустрічали Юлю Скорик з приємними подарунками, які стали несподіванкою для дівчинки. Багато чернігівців висловили бажання побачити дівчинку після її одужання.  Юля планує вести активний спосіб життя, зустрічатись з друзями та здійснити усі свої мрії. Через декілька днів вона вже повернеться у рідну школу та продовжить навчання.