Факт-новини: оперативні сюжети

Ветерани з Чернігівщини поїдуть на «Ігри воїнів»

Featured Video Play Icon

Три воїни АТО з Чернігівщини увійшли до складу першої в історії України національної збірної «Ігри Воїнів». Це адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення виконуючи службові обов’язки. Вже з 12 по 22 вересня 40 наших воїнів представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях в Орландо, штат Флорида, США.

Серед учасників чернігівець Владислав Шатіло Ветеран Національної гвардії України, який стояв на захисті нашої країни з 2014 року. На останньому бойовому виїзді полку Владислав Шатіло отримав поранення внаслідок якого втратив ногу. Але це не завадило воїну вести активний спосіб життя та доводити своїм прикладом силу не тільки духу, але і тіла. На відбірковому етапі Владислав виступав у 5-тьох видах спорту: веслуванні, плаванні, пауерліфтингу, кульовій стрільбі та велоспорті . Каже, що на міжнародних змаганнях робитиме акцент на жимі лежачи та веслуванні на тренажері і викладеться на повну.

Також збірну України представлятимуть чернігівець Олександр Гавриленко , військовослужбовець Національної поліції України, виступатиме у пауерліфтингу та кульовій стрільбі та Олександр Дударєв Ветеран Збройних сил України з м. Коропа Чернігівської області, що змагатиметься у плаванні і веслуванні.