Факт-новини: оперативні сюжети

В Чернігові борються з наркоторгівлею.

Featured Video Play Icon

15 березня чернігівські правоохоронці з управління боротьби з наркозлочинністю разом з громадськими активістами вийшли на вулиці нашого міста, аби зафарбувати написи, які рекламують інтернет-ділків, що продають наркотичні засоби.

Це проблема є не тільки в Чернігівській області, а й в усій Україні. В більшості випадків на даний час торгівля наркотиками відбувається не з рук в руки, як було раніше, а через телеграм-канали, – говоритьОлексій Панасюк, заступник начальника УБН у Чернігівській області.

Такі написи періодично з’являються по всьому місту, кажуть правоохоронці. Боротьба з ними йде постійно. Її успішність залежить не лише від дій поліцейських, а й від уважності самих чернігівців. Подібні акції у Чернігові влаштовують щомісяця.

Здійснюють патрулювання патрульна поліція, дільничні інспектори поліції обходять територію, звертають на це увагу, і безпосередньо громадськість Чернігівської області теж повідомляють нам про написи, які зображені на парканах, стовпах або інших будівлях,  зазначає Олексій Панасюк.

Правоохоронці просять містян, які знаходять подібну рекламу інтернет-магазинів наркотиків, повідомляти про неї на 102, або через сайт Головного управління Нацполіції області.