Новини

У Чернігові затримали наркозакладчика та вилучили «товару» на понад півмільйона гривень

Оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю спільно з поліцейськими Чернігівського райуправління затримали 34-річного місцевого мешканця, який розповсюджував психотропні речовини шляхом «закладок». У затриманого вилучили 1,265 кг амфетаміну. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку перевищує півмільйона гривень.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Читайте також: Працювали «Морські малюки»: СБУ та ВМСУ уразили кораблі рф у Криму

Поліцейські провели затримання підозрюваного якраз у момент, коли чоловік щойно отримав чергову партію забороненого «товару» в одному з поштових відділень Чернігова. Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянина поліетиленовий зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, вагою майже 1,3 кг.

Під час санкціонованих обшуків в оселі чернігівця знайшли вже розфасовану в зіп-пакети подрібнену речовину, що схожа на канабіс.

Вилучені речовини направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчий поліції, за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, готує повідомлення затриманому про підозру за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.