Факт-новини: оперативні сюжети

Укулеле, своп-обмін і фото на карантині

Featured Video Play Icon

У минулий уік-енд Алея Героїв жила фестивальними заходами “Зеленої сцени”.  Потужно була представлена молода українська музика та кіно. Активно працював благодійний ринок “Відкрите серце”. В ці дні з’явився ще один своп-обмін квітами. Еко-ініціатива належить  Ірині Редько, яка закохана у квіти, вирощує їх вдома та веде квітковий майстер-клас для дітей та дорослих.

Виставковий майданчик “Зеленої сцени” презентував фотороботи киянки Юлії Давлатьорової. Залишившись вдома на карантині і без роботи, дівчина фотографувала кожен кут та всі можливі предмети у своєму помешканні. Цією виставкою авторка вирішила нагадати глядачам про таємне життя, сенс та його відсутність у нашому  побуті. Недільний вечір на фестивалі традиційно присвячений літературі. Сцена була надана молодим авторкам Вірі Курико та Олександрі Хопті, яка називає себе програмісткою з поетичним нахилом.  У неділю до Чернігова завітали ще одні гості -укулеле-дует “Чай на двох”.

Молодий дует привернув увагу глядачів своїм звучанням та програмою. Під акомпанемент гавайських гітар прозвучали різножанрові твори – від джазових стандартів, пісень Елвіса Преслі, Джона Леннона до сучасних світових хітів у власній обробці. 

 Знайомі мелодії, спів, звучання укулеле надавали відчуття літньої легкості. Учасники серпневої програми вже роз’їхались по домівках, прихопивши з собою гарні враження, а попереду на нас чекає вереснева “Зелена сцена”, заключна у цьому році.