Факт-новини: оперативні сюжети

Туристичний сезон – 2020

Featured Video Play Icon

Що готує наше місто до нового сезону?

Чернігів зустрічатиме новий туристичний сезон різноманіттям яскравих та активних подій, масштабними івентами, фестивалями, виставками та майстер-класами. Новий календар подій на 2020 рік вже з’явився у у місті. Його цьогоріч зробили більш інформаційним і зручним – поділили його не за місяцями, а за сезонами , аби користувачеві було простіше знайомитися з подіями, що відбуватимуться і вибрати саме ту, на яку він очікує.

В цьому році запровадили і друковану його версію. Перший номер вже днями побачить світ. На містян і гостей у цьому сезоні чекає багато цікавинок. Одні з найяскравіших заходів відбудуться вже цієї весни, каже Катерина Литвин.

Крім цього, у квітні на містян і туристів чекає великий Великодній ярмарок.  Родзинкою ж весни, за словами організаторів, стане у Чернігові дводенний фестиваль – Хорор-фест , який відбудеться 15-16 травня.

На містян і гостей чекає конкурс тематичних костюмів , показ фільму Вій на великому екрані біля Катерининської церкви, а також – нічна екскурсія містом. Ознайомитися з усіма заходами , що заплановані на 2020 рік, можна на офіційному сайті управління культури і туризму Чернігівської міської ради.