Факт-новини: оперативні сюжети

Дівичник у театрі

Featured Video Play Icon

Чернігівці мали можливість побачити іронічну, комедійну виставу  за участю зірок українського кіно та театру.

Зірки українського театру і кіно, яких знають і люблять, запросили глядача на “Дівишник”. Чернігівці прийшли до театру аби побачити іронічну комедійну виставу, котру можна порівняти хіба що з американським коктейлем, в якому змішана кола, лід, вершки і стиглі ягоди за смаком. Рекомендується вживати під важку музику Бетховена і легковажні мелодії Верді.

Наша знімальна група зазирнула на репетицію аби побачити, як акторки готуються вражати.  Тетяна Едемська відверто зізнається, що слава про цей спектакль біжить попереду них, артисти не встигають побувати всюди, куди їх запрошують, хоча вже заплановані подорожі до Маріуполя, Павлівки, Авдіївки. Віталіна Біблів відома за багатьма телероботами, в серіалі “Жіночий лікар” готується працювати вже п’ятий сезон . Відразу зазначила ,що сьогодні вона точно не буде плакати і страждати, а навпаки веселитися від душі. Саме ця робота – одна з її улюблених.

Це історія про шістьох подруг, які збираються разом. Молоді , гарні , незаміжні. Вони давно не бачилися , а тут ще й привід є, одна із них вагітна. Це дійсно подія – дитини немає ще у жодної . Мова піде звичайно про чоловіків. І про те, чого сьогодні дуже не вистачає сучасним жінкам. Подруги діляться своїми секретами, вражають відвертими розмовами, та без непорозумінь не обходиться .

Марта, так звуть одну із подруг , ну дуже любить повчати.  Роль ” Всезнаючої пані” дісталася зірці кінематографу Наталії Васько. Вона відома за багатьма роботами, одна із них “Гніздо горлиці “, за що стала лауреаткою національної премії ” Золота дзига” у номінації ” Найкраща актриса”, блискуче зіграла і мадам Макарову у сералі, за яким спостерігали майже всі ,” Кріпачка”, Наталія звикла грати непростих жінок, із дуже норовливим характером.

Катерина Кістень перед глядачем постане зовсім іншою, ні вона така ж нестримна безтурботна, але надзвичайно жіноча та ніжна, зовсім не схожа на попередніх своїх героїнь.  

Дві години публіка, більшість якої жінки, вражалась, співпереживала , шукала в кожній героїні себе , і не стримувала сміху, оскільки знайти схожість було дуже просто. Про те, як Анна Кошмал, ділилася з нами закулісними історіями серіалу ” Свати” , Альона Алимова відкривала таємниці свого життя, а Анастасія Касілова зізнавалася :хто ж найбільша її любов? Дивіться у нашій програмі “Культур- ревю” .