Факт-новини: оперативні сюжети

Свято першого дзвоника без квітів

Featured Video Play Icon

До 1 вересня у спеціалізованій загальноосвітній школі №2 замість традиційних букетів вчителям вирішили зібрати кошти для лікування важкохворої мами своїх учениць. За словами директорки школи  Наталії Горнюк, про хворобу жінки стало відомо наприкінці серпня.  Дізнались від самих батьків, учениць другого   і шостого класу, що у них  хворіє мама. У неї  досить складне захворювання – фіброз легень.  

Тетяна Лучка – мати двох маленьких дочок потребує термінової трансплантації легень. Жінка бореться з хворобою ще з 2014 року. Батьки однокласників дівчинки та адміністрація закладу вирішили спільними зусиллями допомогти зібрати кошти на операцію хворої жінки. За словами Наталії Івкіної, мами однокласника, вже надіслано запити до МОЗ на дозвіл операції у Білорусі. Наразі потрібно зібрати 10 тисяч євро. Ці гроші підуть на до обстеження та  ліки.

Класний керівник 6В класу, де навчається донька Тетяни,  Наталія Слищова розповіла, що школа і клас підтримують родину, адже тільки  спільними зусиллями можна  врятувати життя Тетяни.

Марина Харчук, мама однокласниці дівчинки,   жалкує, що про хворобу Тетяни стало відомо досить пізно. Проте жінка не втрачає надії допомогти. Марина – керівник театру пісні “Забава”, разом зі своєю напарницею планує продовжити благодійну справу на закритті сезону культурологічного проєкту “Час”.  Захід відбудеться 5 вересня о п’ятій годині вечора. Будуть виступати колективи театру пісні «Забава» та «Альянс». Безпосередньо на самому заході пройде збір коштів на лікування хворої жінки. Мамі двох донечок Тетяні Лучці потрібна наша допомога. Долучитись до доброї справи може кожен небайдужий. Реквізити для перерахування благодійних внесків : Карта ПАТ КБ “Приват Банк” 5168 7573 6094 5812.