Факт-новини: оперативні сюжети

Хворий хлопчик із Чернігова потребує допомоги

Featured Video Play Icon

Сергій та Марина Кацалап із Чернігова просять допомогти врятувати 3 – річного синочка від онкологічної хвороби. Біда увірвалася в сім’ю у травні цього року. Хлопчика госпіталізували в обласну дитячу лікарню з підозрою на апендицит та екстрено прооперували. Ретельні дослідження приголомшили – це була пухлина. Лікарі діагностували у Микити ембріональну рабдоміосаркому. В Київському інституті раку діагноз підтвердили.

Одразу після операції хлопчику терміново зробили курс хіміотерапії. Зараз Микита проходить наступні етапи лікування. Але воно ускладнюється побічною дією медпрепаратів на різні органи, кажуть у розпачі батьки. Микита не відновлює свої сили і вагу.

Микита зростав здоровим хлопчиком, кажуть батьки. У 2 роки він почав відвідувати дитячий садок. Навчився їздити на велосипеді й хотів опанувати ковзани, як його старший братик. 6 – річний Дмитрик розуміє, що Микитка хворіє.

Батьки дізналися про випадки успішного лікування такої хвороби за кордоном, а саме в Німеччині. На лікування Микити необхідно 100 тисяч евро. У родини таких коштів немає, адже на сьогодні працює лише один з батьків.

Батьки просять небайдужих людей допомогти врятувати їхнього хлопчика.

Реквізити для допомоги Микиті Кацалап:

Карти Приватбанку 5168 7573 9171 0029

Кацалап Марина Юріївна

5168 7451 0853 1630

Кацалап Сергій Григорович