ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Перекриття на вулиці Любецькій подовжили: у чому причина?

Featured Video Play Icon

Перекриття Любецької на ділянці від вулиці Івана Мазепи до Ріпкинської подовжили до 31 жовтня. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 30 серпня.

Нагадаємо, на цій ділянці триває реконструкція водогону. Чавунні труби 70-х років минулого століття замінюють на нові, поліетиленові, термін експлуатації яких значно більший.

Як пояснили в управлінні ЖКГ міської ради, закінчити всі роботи мали 31 серпня. На заваді цьому стали проблеми з погодженням схеми перекриття. Відтак, початок реконструкції, що був запланований на середину лютого, перенесли на кінець березня. Крім того, наразі виникли і технічні проблеми.

– Виникли додаткові роботи, а саме це перенесення інженерних мереж газопостачання, теплопостачання, гарячого водопостачання. Ці роботи включаються до проєктної документації, яка наразі коригується і після цього вже будуть виконані відповідно до проєктного рішення, – повідомив заступник начальника управління ЖКГ Євгеній Дейнеко.

Одночасно замінюють водогін і на ділянці від вулиці Ріпкинської до Широкої. Після завершення робіт планується відновлення дорожнього покриття та поновлення стабільного руху транспорту.