Факт-новини: оперативні сюжети

Нетепла зустріч Рабіновича у Чернігові

Featured Video Play Icon

У четвер у Чернігові чекали лідера проросійської політичної партії. Поліція була у повній бойовій готовності. АТОшники та представники громадських організацій теж не спали. Народний депутат України Вадим Рабінович відразу приїхав до партійного офісу аби поспілкуватися зі своїми однодумцями.

Як заявив Вадим Рабінович, у їх політичної сили серйозні амбіції. Щодо виборів по 208 округу з кандидатом поки що не визначилися, а на місцеві перегони старт вже взяли.

Народний депутат України разом зі своєю командою намагалися уникнути зустрічі з громадськими активістами. Тому замість запланованого візиту на Вал політик приїхав до вічного вогню на Болдину гору. Але, незважаючи на конспірацію, уникнути конфлікту не вдалося. Політик не встиг покласти квіти до монументу і ретирувався на своєму авто. Його АТОшники та інші активні молодики проводжали курячими яйцями. Усі удари прийшлися на авто, бо столичні політики вікна в них не відкривали.  На виїзді з алеї виникла сутичка між АТОшниками та поліцією. У хід, навіть, пустили газовий балончик. Дісталося усім, хто опинився в радіусі його дії. Автозак був напоготові. Мерседес, в якому був супровід Вадима Рабіновича, заблокували на зеленій зоні. Учасники сутички вимагали у поліціянтів аби вони склали на порушників правил благоустрою протокол. Поліціянтів було чимало, і вони відволікли увагу протестувальників. За цей час Вадим Рабінович встиг виїхати за межі Чернігова.