НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Потужні снігопади у Чернігові не припиняються

Featured Video Play Icon

Комунальники працюють безперервно вдень і вночі. У кожного своя ділянка роботи. Першочергово прибирають головні пішохідні та транспортні шляхи міста. Ще з ночі КП “АТП – 2528 ” вивело 11 машин, 8 тракторів і два погружчики. Всю ніч три машин і один навантажувач вивозили сніг із Чернігова. Вдень на очищенні міста від снігу – 18 одиниць техніки та 39 прибиральників. В приватному секторі працює 2 грейдери та один бульдозер. Праця не залишилася не поміченою.

Підприємства і установи прибирають свої території. Чернігівські правоохоронці також воюють із заметами. Вже кілька днів дільничі офіцери поліції лопатами розчищають засніжені ділянки біля приватних секторів. Провідують літніх та одиноких людей.

Допомагають водіям вибратись із заметів. Поліцейські про негоду знали та були до неї готові. Заздалегідь розробили план дій, тому тепер працюють швидко та оперативно.

За прогнозами обласного центру з гідрометеорології, снігопади у Чернігові протримаються ще до суботи. А далі жителів міста чекають потужні морози уже без опадів. Від 7 і до 15 градусів з позначкою “мінус”. Зниження температур почнеться вже на вихідних.