Новини

Стартувала реєстрація на додаткову сесію мультипредметного тесту

Сьогодні, 10 червня, розпочався додатковий період реєстрації для участі у Національному мультипредметному тестуванні. Про це повідомили у міністерстві освіти і науки України.

Якщо вступник не встиг заповнити реєстраційну картку до 19 квітня, проте має бажання проходити тестування, він зможе зареєструватися і взяти участь у додатковій сесії НМТ.

Читайте також: У Чернігові запускають автобусний маршрут №29: як курсуватиме транспорт?

Для цього потрібно дотримуватись наступного алгоритму.

Якщо вступник протягом основного періоду реєстрації сформував реєстраційну картку учасника ЗНО на сайті УЦОЯО, однак до 7 червня не зміг підтвердити участі в НМТ, він зможе взяти участь у додатковій сесії тестування.

  • 10-20 червня – створити реєстраційну картку через сервіс «Зареєструватися» сайті УЦОЯО, якнайуважніше заповнивши всі поля. За можливості – надіслати комплект реєстраційних документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.
  • З 25 червня – дізнатися свій логін і пароль, правильно увівши дані до спеціального сервісу. Важливо уважно вводити персональні дані. 
  • 8-18 липня – зайти на інформаційну сторінку, заповнити спеціальну форму у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»: підтвердити участь у додатковій сесії тестування і вибрати із запропонованого переліку спочатку країну чи регіон України, потім населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період додаткової сесії тестування.
  • 1-10 серпня – надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ.
  • До 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування.

Зареєстрований учасник, який не має даних для доступу до Інформаційної сторінки, може скористатися сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022», правильно заповнити потрібні комірки й отримати логін і пароль.

Нагадаємо, 7 червня  завершився перший етап підтвердження участі в основній сесії НМТ. Другий етап розпочнеться 21 червня і триватиме до 7 липня. На цьому етапі потрібно остаточно вибрати місто, країну, а також у разі необхідності можна змінити населений пункт.