НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Ліміти на енергоносії для бюджетників зменшені

Featured Video Play Icon

Більше десяти питань на порядку денному останнього засідання виконавчого комітету 2020 року. Встановлення норм споживання енергоносіїв на наступний рік одне із них. Визначені граничні норми споживання електричної і теплової енергії, природного газу, холодної та гарячої води на 2021 рік для установ, підприємств та організацій, що утримуються за рахунок міського бюджету.

У порівнянні з цим роком ліміти на наступний значно зменшили. За словами  заступниці  начальника управління економічного розвитку міста Віталії Ярещенко, відповідно до бюджетного кодексу України ліміти споживання енергоресурсів для кожної бюджетної установи встановлюються виходячи з обсягів бюджетних призначень, а оплата за спожиті ресурси та укладання договорів здійснюються в межах доведених лімітів.

При формуванні граничних норм споживання енергоносіїв враховані також зміни структури виконавчих органів міської ради, які відбулися у 2020 році. Решта проголосованих питань порядку денного засідання виконкому здебільшого технічного характеру.