НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

П’ятірка вистав від лялькового театру на Новий рік

Featured Video Play Icon

Чернігівський  обласний театр ляльок  ім. О. Довженка    на  початку  Нового року  відновить свою роботу. Про це повідомляє головний режисер цієї установи  Віталій Гольцов.  2021 – й  рік для закладу – ювілейний.  Театру виповнюється 45, а також 100 років першому  українському професійному театру ляльок, що був заснований саме тут, у Чернігові.  І тому  з 2 по 6 січня   актори театру  відкривають свої двері для дітей.

 За словами  Віталія Гольцова, це  5 класичних вистав. Серед них –  «Вовченятко з казкової торби», «Свинопас», «Солом’яний бичок», «Котик, півник та лисичка».

Ситуація з коронавірусом зіпсувала і настрій, і плани, каже Віталій  Гольцов. Але  в колективу  є достатньо сил, віри й  любові до театрального мистецтва, аби здійснювати задумане.  У 2021 році  заплановано багато прем’єр.

Свої  вистави   театр ляльок  буде презентувати глядачам до початку локдауну.  Після нього, якщо ситуація в країні зміниться на краще, чекатиме шанувальників театрального  лялькового  мистецтва на нові прем’єри.