Факт-новини: оперативні сюжети

Коли здадуть баскетбольний майданчик 1-ої школи

Featured Video Play Icon

Капітальна реконструкція баскетбольного майданчика біля 1-ї школи досягла екватору – завершено близько 50% обсягу робіт. Наразі вже готова бетонна основа для гри, на якій пізніше зроблять гумове покриття, а також встановлені стовпи освітлення.

Цей майданчик раніше часто використовувався для змагань зі стрітболу, але з розтрощеним асфальтовим покриттям і старими кільцями про комфорт гравців не було і мови. А після реконструкції, як стверджує заступник начальника управління капітального будівництва ЧМР Олександр Макаров, тут можна буде проводити навіть всеукраїнські турніри. Сам проєкт реконструкції майданчика неодноразово узгоджувався з баскетбольною спільнотою Чернігова.

Паралельно у самій 1-й школі триває черговий етап термомодернізації. Перед підрядником стоїть завдання повністю замінити систему опалення – труби та радіатори, встановити індивідуальні теплові пункти, а також утеплити покрівлю. Очікують економію  бюджетних коштів на опалення в межах 30%. І реконструкція баскетбольного майданчика, і термомодернізація, за словами Олександра Макарова, мають бути завершені до початку нового навчального року, якщо тільки не станеться ніяких природних катаклізмів. Перший проєкт обійдеться міському бюджету майже у 5 мільйонів гривень, другий – у 17.