Новини

Чернігівка отримала вирок за нанесення тілесних ушкоджень патрульній

19 листопада 2016 року близько 5-ї години ранку під час патрулювання на проспекті Миру на автозаправці патрульні помітили конфлікт між таксистом та пасажиркою, яка звинувачувала його у крадіжці її сумки. Особисті речі жінці повернули. Та це її не зупинило. Вона продовжувала нецензурно лаятися та порушувати громадський порядок. Неодноразові попередження, невиконання законних вимог, затримання й доставлення до медичного закладу з метою виявлення алкогольного стану та складання матеріалів. У службовому автомобілі затримана зненацька вдаряє інспекторку ногою по голові.

Повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Дії нападниці кваліфіковано слідчим за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов`язків) ККУ.

В судовому засіданні нападниця свою вину не визнає і продовжує аргументувати свої дії тим, що була в збудженому емоційному стані.

За зухвалий злочин сьогодні Деснянський районний суд оголосив вирок жінці у нанесенні тілесних ушкоджень патрульній – 2 роки позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік.