ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Гаряча вода повертається до осель чернігівців

Featured Video Play Icon

До осель чернігівців, котрі обслуговує “Облтеплокомуненерго”, повертається гаряча вода – теплогенеруюче підприємство отримало доступ до відбору газу і станом на понеділок, 18 вересня, триває розпломбування газових вводів і запуск котлів на котельнях. Про це йдеться на офіційній сторінці АТ “ОТКЕ”.

Так, о 17-ій було запущено 9 із 12 котелень, однак вихід послуги на параметри просять чекати не одразу – відповідний процес займає кілька годин.

Нагадаємо, подачу гарячої води споживачам “Облтеплокомуненерго” було призупинено від 1 вересня у зв’язку із запровадженням Постановою Кабінету Міністрів №896 від 22 серпня нового механізму розрахунків між підприємствами і постачальником газу.

Як повідомили в компанії, ці зміни завадили вчасно переукласти договори на закупівлю блакитного палива і стали причиною відсутності гарячого водопостачання в багатьох містах України. Наразі АТ “ОТКЕ” включено до Реєстру споживачів природного газу Постачальника останньої надії.

Водночас, через продовження ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску в роботу поки не буде запущено одну котельню, а це 194 багатоповерхівки.