Факт-новини: оперативні сюжети

День тварин

Featured Video Play Icon

У сквері імені Богдана Хмельницького влаштували цікаві активності до дня тварин. 4 жовтня, одразу на декількох локаціях пройшли різноманітні виставки, а також вистава від проєкту “Покоління NEXT”.

Інклюзивний театральний проєкт “Покоління Next”, за підтримки громадської організації “Голос Батьків” презентував виставу “Врятоване кохання”. У центрі сюжету – історія кохання, що долає усі труднощі. Організаторка заходу Наталія Болтова розповіла, що головна мета заходу – показати, що ми всі однаково творчі та талановиті.

На сусідній локації пройшла художня виставка робіт учнів Чернігівської дитячої художньої школи. Усі творчі роботи виставили на благодійний аукціон. Роботи виконані в різних художніх техніках. Діти використали абсолютно різні художні засоби: від кольорових олівців до пастелі та акварелі.

У професії не лише люди, а і тварини. Дмитро Страдомський, молодший інспектор кінолог, привів на захід свого “вихованця”. Пес Бакс активно допомагає у слідчій роботі та розшукує злочинців. « Таких собак тренують з самого дитинства», – каже молодший інспектор . Малеча не залишила без уваги пернатих “посланців миру”. На виставці представили близько тридцяти п’яти видів різноманітних голубів.