Факт-новини: оперативні сюжети

Від гаража до економіки

Featured Video Play Icon

Спальний мікрорайон Чернігова. У дворі на вулиці Мезенцева зібралися місцеві мешканці аби поспілкуватися з представниками Чернігівської міської ради . Він межує з вулицею Льотною, де наразі  триває   реконструкція дороги. Тут чимало сучасних новобудов, а відповідно, і молодих родин та дітей.

Тож  багато запитань стосувалося саме наймолодших його мешканців. Люди вимагали знесення  металевого гаража,  що стоїть у  їх дворі і через який калічаться їх діти. Як пояснив депутат Чернігівської міської ради В`ячеслав Летута, відповідне звернення вже є і ним предметно займається КП « Муніципальна варта».

Люди цікавилися розвитком економіки та перспективами створення у місті нових підприємств. На жаль,  як пояснив Олександр Ломако, ці питання в компетенції Уряду та Верховної ради. А інвестори у прикордонний регіон  з грошима не поспішають. Торкалися і глобальних проблем, які силами міського бюджету  вирішити не реально. Обговорили і інші важливі для мешканців питання, які стосувалися розвитку міського електротранспорту, вуличного освітлення та створення на прибудинкових територіях комфортних умов для дорослих та дітей.