Факт-новини: оперативні сюжети

Чернігівгаз передав плиту до відремонтованої оселі постраждалої чернігівки

Featured Video Play Icon

Плита з газ-контролем, що може працювати й без електроживлення, і буде максимально безпечною. Таку життєво необхідну в господарстві річ пані Людмилі передав та встановив Чернігівгаз: тепер у квартиру, що була для жінки рідним куточком останні чотири десятиліття, і яку після приходу росіян доводиться усією громадою збирати заново по шматочках, повернеться тепло й аромат свіжої випічки та щойно звареної кави.

Прийшла з магазину, переступила двері порогу і ото 15 березня в 17:15 шарахнуло. Отам танк стояв і звідти 4 рази в одну точку. Нічого не було: ні стін, ні вікон, нічого, повністю кухня зрівнялася з кімнатою, – згадує чернігівка Людмила Чорна.

Людмила, насправді, дуже сильна людина. Коли все зруйновано було, вона тут була, вона не втратила вогонь в своїх очах. Людина об’єднала дуже багато людей і завдяки Людмилі, завдяки ще багатьом іншим людям, ти розумієш, шо ми як одна велика сім‘я, – зазначає волонтер Ігор Хонін.

Місто допомогло відбудувати основний конструктив квартири та запустити опалення, а волонтери та небайдужі все решту, починаючи з розбору завалів до ремонту, відновлення санвузла, а тепер і нового домашнього приладдя. Власне, плити серед нього бракувало чи не найбільше – аби якось прогодувати себе відколи перебралася назад до оселі, Людмила Чорна обходилася невеликою електричною, однак коли надовго вимикали світло – днями сиділа без гарячої їжі. Тепер усе це в минулому.

Подякувати це мало, цілувати мало, не знаю – їх озолотити треба, – каже пані Людмило.

Благодійність і наближення перемоги всіма можливими способами – це те, що з повномасштабною війною стало для місцевого оператора газорозподільної системи пріоритетом нарівні з основною діяльністю. Будучи частиною суспільства та країни, сьогодні Чернігівгаз активно допомагає нашим захисникам, а також підтримує цивільних.

Благодійним хабом, створеним в Чернігівгазі, було опрацьовано запити і передано допомогу на понад 7 млн гривень, 3,5 млн це кошти які перераховувались нашими працівниками як благодійні з їх одноденного заробітку протягом кількох місяців. Крім допомоги військовим – це автомобілі підвищеної прохідності, ми передаємо квадрокоптери, металошукачі, утеплена форма і багато іншої допомоги – також є такі напрямки, як співпраця із волонтерами….. І от зокрема в цьому випадку до нас звернувся співак та волонтер Ігор Хонін, який допомагав пані Людмилі відбудовувати житло, і він звернувся з питанням встановлення газової плити. Ми передали пані Людмилі цю плиту, наші працівники її встановили, – розповіла начальниця управління зовнішніх комунікацій АТ «Чернігівгаз» Ольга Конопацька-Плехова.

Чернігівгаз йде назустріч клієнту і надає можливість придбати газове обладнання згідно програми лояльності з розстрочкою два місяці для тих, чиє житло було пошкоджене під час бойових дій. Наша компанія проводить акції і постійно намагається підтримувати наших захисників, відраховуючи частину коштів за кожний проданий товар на авто для ЗСУ. Тому, купуючи газове обладнання у нас, людина не лише отримує сертифікований і якісний товар, консультацію досвідченого фахівця, а також наближає нашу перемогу, – підкреслює  керуюча відділенням Клієнтського простору Аня Коротка.

З усім наявним обладнанням і комплексними програмами можна ознайомитися у Клієнтському просторі в шоу-румі, а персональні менеджери допоможуть в усіх питаннях, починаючи з підбору, і закінчуючи його запуском та технічним обслуговуванням.