Новини

На Чернігівщині поховали двох воїнів-героїв, які загинули на Донеччині

На Чернігівщині 17 січня провели в останню двох воїнів, які загинули у бою на Донеччині. Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

У Ніжині попрощалися з солдатом Андрієм Міщанином.

Читайте також: На Чернігівщині попрощалися з трьома воїнами, які загинули на Донеччині

Народився 12 травня 1993 року в Ніжині. У 1999 році пішов у 1-й клас місцевої ЗОШ №9. Після її закінчення навчався в Аграрному інституті, де закінчив магістратуру.

У 2015-2016 роках проходив строкову військову службу на Харківщині. Після неї працював охоронцем в магазині у Броварах, згодом зайняв посаду адміністратора закладу.

Після початку повномасштабної війни вирішив долучитися до лав ЗС України, аби зі зброєю в руках боротися за вільне майбутнє українського народу. Службу чоловік проходив у військовій частині А4049 та разом з побратимами давав гідну відсіч загарбникам.

На жаль, 8 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Терни на Донеччині Андрій Міщанин загинув.

Поховали воїна у Ніжині на Фрунзівському кладовищі.

У селі Смолянка сьогодні поховали старшого солдата Ярослава Ключова. Народився 20 жовтня 1988 у селі Смолянка. З першого дня повномасштабної війни чоловік долучився до лав Захисників України. Службу ніс у складі військової частини А7332 на посаді стрільця. Разом з побратимами він віддано захищав Україну від ворожих окупаційних військ, але, на жаль, 9 січня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу села Парасковіївка на Донеччині Ярослав Ключов загинув.

Поховали воїна у рідному селі на місцевому кладовищі.