Факт-новини: оперативні сюжети

Автопарк теплогенеруючого підприємства поповнився новим спецтранспортом

Featured Video Play Icon

Замість кількох пошкоджених внаслідок бойових дій машин – нові з унікальною для міста комплектацією. Нещодавно автопарк чернігівського підприємства Облтеплокомуненерго поповнився двома спеціалізованими автомобілями. Їх як благодійну допомогу передав міжнародний комітет Червоного хреста. Один із них, безпосередньо для ремонтних робіт на трубопроводах, нині вкрай потрібний тепловикам, адже на ліквідацію аварій цього літа доводиться виїздити буквально щодня.

Раніше послуги того ж асфальторізу, до прикладу, доводилося замовляти у підрядників, тепер є можливість виконувати усі роботи своїми силами.

Другий автомобіль укомплектований генератором на 40 кіловат і може аварійно забезпечити котельню за відсутності централізованої подачі до неї електроенергії.

За тиждень-два обидві одиниці техніки мають стати у стрій і виїхати на вулиці – після їх реєстрації, повної сертифікації та навчання слюсарів працювати на цьому обладнанні.

Вартість кожної такої машини – більше 3 млн гривень. Крім цього, найближчим часом Червоний Хрест має надати Облтеплокомуненерго ще два екскаватори на суму 8 млн гривень.