Факт-новини: оперативні сюжети

В очікуванні свята

Featured Video Play Icon

Як чернігівці готуються до Міжнародного жіночого дня.

  8 Березня – приємний день для багатьох чернігівок. Вони вважають його перш за все святом весни, квітів і гарного настрою. Багато хто з них бажає, аби чоловіки не скупилися на увагу, тепло і подарунки. Тому кожна очікує сюрпризів від сильних половинок і хоче зустріти свято незабутньо. 

Хоча жіноче свято – привід для витрат із гаманця, все ж більшість із опитаних чоловіків позитивно ставляться до 8 Березня. Деякі з них вже за декілька днів купують квіти і готують подарунки. Є такі. що продають власноруч виготовлені вироби. У переддень 8 Березня зазвичай дорожчають квіти. Ціни на них завищують, переконані деякі чоловіки, але вони заради свої жінок готові вибрати найкращі.

Людмила Каземір вже близько 15 років продає квіти. Вміє жінка і формувати букети. Людмила Іванівна, хоч і займається продажем квітів щодня, все ж саме їх вважає найкращим подарунком на 8 Березня.  У ці дні чоловіки щедрі не лише на подарунки, а й на побажання. Їх вони адресують усім чернігівкам. 

Як би не називали 8 Березня – чи Міжнародним жіночим днем. чи святом весни. краси та жіночності. саме цей день дає зрозуміти прекрасній половині людства, що всі, хто поруч з ними – їх люблять .