Факт-новини: оперативні сюжети

Звинувачення в корупції: у міській раді заявляють про черговий політичний тиск

Featured Video Play Icon

 Не пустили в Лугано, а тепер вручили протокол про конфлікт інтересів. Сьогодні представники НАЗК в стінах міської ради вручили Владиславу Атрошенку протокол про адміністративне порушення, суть якого зводиться до того, що водій міського голови на приватній автівці родини Атрошенко, маючи офіційний дозвіл, під час робочого відрядження, перетнув державний кордон і повернувся назад в Україну.

Про політичний тиск на місцеве самоврядування повідомляє пресс-служба міської ради на офіційному сайті. Зокрема, в інформації йдеться про те, що: “Ситуація не залишає жодних сумнівів у тому, що силовики виконують політичне замовлення: копати і знайти будь-що і будь-якою ціною проти мера Чернігова. Спочатку очільника Чернігова не випустили за кордон і позбавили можливості місто отримати від іноземних урядів та донорів кошти на відновлення. Далі — більше. Зрежисоване співробітниками силових структур транслювання російської пропагандистки Скабєєвої в одному із фітнес-залів міста, щоб дискредитувати особисто міського голову, постійні погрози тощо.”

На протоколі також ми бачимо підпис міського голови і його незгоду зі змістом. Даний документ Владислав Атрошенко буде оскаржувати в суді.

Нагадаємо, протягом останніх років представники силових структур неодноразово здійснювали обшуки в управліннях та структурних підрозділах міської ради.