Факт-новини: оперативні сюжети

Зустріч на вулиці Самострова

Featured Video Play Icon

Вдягнути всім захисні маски запропонував Чернігівський міський голова, коли прийшов на зустріч з мешканцями вулиці Самострова. Краще поберегтися, ніж потім місяць лежати у лікарні, порадив Владислав Атрошенко.

Місцеві мешканці засипали мера запитаннями,  зокрема, щодо благоустрою внутрішньо дворових територій,   спортивного майданчика поряд. Міський голова каже, всі майданчики, що є в місті (спортивні, дитячі та інші) передадуть на баланс тих територій, на яких вони стоять.   

Батьки дітей, що живуть в районі «Градецького», просили звернути увагу і  на   спортивний  майданчик  у школі №32. Міський голова порадив їм голосувати за проєкт бюджету участі, який подав навчальний заклад. «Переможете – зробимо. Не переможете,.. все одно будемо намагатися», – запевнив В.Атрошенко.

Чернігівці відзначають, що в місті стало більше відремонтованих доріг. Але звертають увагу на ті,що у дворах. Владислав Атрошенко повідомив, що у будь-якому випадку ремонти з магістральних доріг перемістяться у двори, наскільки дозволять кошти. Люди запитували про паркінги і машини на зелених зонах, про ремонт тротуарів і розмітку на відремонтованих дорогах. Міський голова взяв питання  на контроль.