Факт-новини: оперативні сюжети

Жовтневий виконком

Featured Video Play Icon

Повідомленням про те , що Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко отримав позитивний результат тесту на коронавірус  розпочав засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 1 жовтня заступник міського голови Олександр Ломако.

У порядку денному 27  питань .

Погодили надання  чергового пакету одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини, цього разу  188  мешканкам Чернігова на  загальну суму

1 645 000 гривень.

А саме:

  • 97 сімей – по 5 тис.грн на першу дитину – на загальну суму 485 тис.грн;
  • 68 сімей – по 10 тис.грн на другу дитину – на загальну суму 680 тис.грн;
  • 19 сімей – по 20 тис.грн на третю дитину – на загальну суму 380 тис.грн;
  • 4 сім’ї при народженні двійні – на загальну суму 100 тис.грн;

Більшість питань технічні, голосувалися практично без обговорення. Мова йшла про переведення квартири з житлового фонду у нежитловий, про надання згоди на передачу майна у зв’язку з ліквідацією районних у  місті Чернігові рад, про закріплення території зеленої зони по вулиці Текстильників, про передачу у комунальну власність територіальної громади 10 дитячих майданчиків.

Про встановлення граничної чисельності працівників територіальних центрів соціального обслуговування  Деснянського та Новозаводського районів Чернігова.Також підтримали на засіданні проєкт рішення , в якому йшлося про надання матеріальної допомоги 114  мешканцям Чернігова– на загальну суму 168 600 грн.,  у тому числі:

            53 громадянам – 42 900 грн. для надання допомоги на лікування тяжких захворювань, операції та тяжким матеріальним становищем;

             10 громадянам – 10 000 грн. надання допомоги учасникам АТО; Усі проголосовані проєкти рішень розміщені на сайті Чернігівської міської ради.