Факт-новини: оперативні сюжети

Нагородження освітян

Featured Video Play Icon

Освітян Чернігова відзначили почесними грамотами до дня Вчителя. 1 жовтня у Чернігівській міській раді працівників освіти нагородили подяками та нагрудними знаками Міністерства освіти і науки України та міської ради. У цьому році, у зв’язку з пандемією, святкові урочистості пройшли у вузькому колі та з дотриманням усіх карантинних норм.

Олександр Ломако, заступник міського голови, привітав педагогів та відзначив важливість їх роботи. Він впевнений, що в житті кожної людини є свій вчитель з великої літери.

Педагоги у гарному настрої та радіють святу, незважаючи ні на що. Бориса Слесара, директора Чернігівської загальноосвітньої школи №14 нагородили нагрудним знаком “Василя Сухомлинського” Міністерства освіти і науки України.(файл 38). Чоловік розповів, що цінує свою професію саме за роботу з дітьми. Олена Рябчук, вихователька дитсадочка №2, у святковому настрої. Жінка поділилась своїми почуттями та сказала, що пишається своєю роботою. По завершенні заходу на освітян чекав музичний сюрприз.