НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

«Жінка року 2021»: у Чернігові нагороджували лауреаток міського конкурсу

Featured Video Play Icon

Завідувачка ДНЗ №1 м. Чернігова Світлана Нікітченко хвилюється перед початком важливої події в її житті. 16 грудня у Міському Палаці культури – фінал конкурсу “Жінка року”, Цього року 8 чернігівок номіновані на почесне звання.

Організатори конкурсу – управління у справах сім’ї, молоді та спорту, управління культури та туризму Чернігівської міської ради, Спілка жінок м. Чернігова. Відкрив захід та привітав учасниць і організаторів конкурсу секретар міської ради Олександр Ломако.

У Чернігові захід проводиться вже 24 роки поспіль. За цей час 201 жінка стала лауреаткою конкурсу.

Крім Світлани Нікітченко, відзнаки традиційного конкурсу отримали лікарка Наталія Шиліна, заступниця начальника Управління культури та туризму ЧМР Катерина Литвин, підприємниці Оксана Сокоцька і Тетяна Галаніна, очільниця підприємства Ольга Заїка, громадські діячки Ольга Дей та Юлія Гребнєва.

Привітати жінок прийшли рідні, друзі, колеги. Захід провели з дотриманням карантинних вимог. До міського палацу культури могли зайти лише ті, хто має «зелені» COVID-сертифікати. На звання «Жінка року» номінанток висунули трудові колективи, організації Спілки жінок, профільні управління міської ради.

Про кожну з лауреаток телеканал “Новий Чернігів” підготував короткі теленариси. Жінок представляли і вітаючи на сцені. Для кожної адресували виступи артистів міського палацу культури.

Захід проводився за підтримки Чернігівського міського голови. Лауреатки конкурсу отримали квіти, дипломи і пам’ятні символи.