Факт-новини: оперативні сюжети

За один вечір у місті сталося дві ДТП з тролейбусами

Featured Video Play Icon

Одразу дві ДТП трапилися  ввечері, у понеділок, 1 листопада. І в обох пошкоджені міські  тролейбуси. Близько 17 години  навпроти  ТРЦ «Hollywood» рогатик  врізався в електроопору, коли виїжджав із зупинкової «кишені». У Чернігівському тролейбусному управлінні про причину аварії кажуть, нині перевіряється вся інформація і проводиться службове розслідування, за результатами якого буде встановлено всі обставини пригоди.

В результаті ДТП постраждалих не має, каже  Олексій Сещенко.  Рух тролейбусів і транспорту відновили ще 0 20.00 годині того ж вечора. Однак пошкоджено сам тролейбус і опору, яка знаходиться на балансі  Чернігівського тролейбусного управління.

Ще одна ДТП за участі тролейбусу сталася приблизно в той же час поблизу 5 школи, що по Проспекту Перемоги. На місце події  викликали правоохоронців. За словами речниці  патрульної поліції Чернігівської області Анни Чернявської, за фактом ДТП офіційно зареєстрованих  травмованих не має. На водія таксі складено протокол за статтею 124 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». Справу направлено до суду. За словами Олексія Сещенка, тролейбус відновлять власними зусиллями, адже пошкодження незначні. Ще вчора підключили електроживлення і відновили   рух тролейбусів в усіх напрямках. Зараз вони курсують у звичайному режимі.