Факт-новини: оперативні сюжети

Янголи живуть у собаках: чернігівці побачили виставу Валерія Чігляєва

Featured Video Play Icon

Смішно про сумне та сумно про смішне , саме такі історії почув чернігівській глядач у моновиставі Народного артиста України Валерія Чігляєва ” ANGEL”. Автори трьох новел – подружня пара Семен та Анна Ханіни, спочатку описують долю людини, яка живе за чужим сценарієм, потім перехід на любовно-ліричний лад і врешті відкривається таємниця, хто такі янголи, в даному випадку – це собаки. Що насправді очікує шанувальників, до останнього моменту було суцільною загадкою, яку відкривати режисер Олександр Катунін не хотів.

Шанувальники і прихильники головного пірата країни Валерія Чигляєва також очікували на здивування. І перше, що їх зацікавило – світлини, на яких відомі особистості країни, від Чарлі Чапліна і Таніно Гуерра до Мерлін Монро та Юрія Нікуліна, поряд зі своїми чотирилапими друзями. Публіка була налаштована на позитивні емоції .

Дана постановка – це не кінофільм, в якому все йде за узгодженим і відшліфованим сценарієм , в театральній роботі все по-іншому , по-живому, а тому, як розвиватиметься сюжет, цього разу ніхто не знає.

Відомий джазовий музикант Володимир Соляник, весь цей час акомпанував і створював драматургію. У цьому був задум, без залучення декорацій створити кабінетну, темну атмосферу, аби ніщо не заважало публіці дивитися на героя.

Головний і єдиний актор в цій виставі Валерій Чігляєв, розкриває усі аспекти людських почуттів. Головне завдання, яке ставлять перед собою всі учасники вистави – благодійність, частина коштів від продажу квитків піде на підтримку притулку для тварин у Київській області.

На перспективу артисти планують співпрацювати із Чернігівським центром для безпритульних тварин.