НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Врятувати ялинку

Featured Video Play Icon

У цьому році КП “Зеленбуд” започаткував еко-проєкт «Збережи ялинку» і запропонував чернігівцям придбати дерево у горщику.

«Приблизно  місяць тому ми  їх викопали разом з грудкою землі  в розсаднику у Новгород-Сіверському районі. І   там вони стояли, обживались, вчора ми привезли їх на територію нашого підприємства.

Взяли   25 штук.  Маленькі ялинки будуть коштувати – 695 гривень, вищі – 850, декілька за 950 і останні 5 ялинок, найбільших і найкрасивіших, будуть коштувати 1 500 грн.»,  – повідомляє начальник КП “Зеленбуд” Артем Стах.

Придбати ялинку в горщику можна і особисто, приїхавши на “Зеленбуд”, або дистанційно, зателефонувавши на підприємство. Дерево навіть безкоштовно доставлять покупцю додому! Особливу увагу на цю пропозицію варто приділити мешканцям приватного сектору, адже, за словами Артема Стаха, живе дерево доцільніше залишити надворі, щоб не піддавати його перепаду температур.

Коли свята завершаться, ялинку з горщика можна буде пересадити у себе на присадибній ділянці, або довірити її зеленбудівцям – вони підберуть для дерева гарну місцину у Чернігові і доглядатимуть за ним у подальшому. До того ж, біля ялинки поставлять табличку з подякою та іменем благодійника.