НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Готуємось до ЗНО

Featured Video Play Icon

З реєстрацією  для участі  у пробному  ЗНО- 2021 визначились. Вона  триватиме з 5 по 19 січня на сайті Київського регіонального центру  оцінювання  якості освіти, повідомив начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура.

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний абітурієнт зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Тестування з усіх навчальних предметів  відбудуться 10 квітня 2021 року. Очно можна буде здати лише один предмет, інші – дистанційно.

Результати пробного  незалежного оцінювання    буде оприлюднено на інформаційних сторінках  учасників 16 квітня 2021 року.

Щодо навчального процесу,  у Чернігові він триватиме  до 30  грудня включно. Далі  школярі підуть на зимові канікули. Учні 1-4 класів у період з 28 по 30 грудня навчатимуться дистанційно.

За словами головного освітянина міста, канікули триватимуть  до 10 січня, а далі  у зв’язку з запровадженням локдауну, та згідно з Постановою Кабінету Міністрів України абсолютно всі здобувачі освіти  з 1  по 11-ий  класи навчатимуться за дистанційною формою до 24 січня включно.