Факт-новини: оперативні сюжети

Як за 20 років отримати трильйон доларів?

Featured Video Play Icon

Про такі фантастичні перспективи для України говорили у Чернігові. До міста завітали відомий економіст Андрій Ілларіонов та директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко. Вони зустрілися з керівництвом Чернігівської обласної ради, Оленою Дмитренко та Дмитром Блаушем, а також секретарем міської ради Олександром Ломако. Говорили про економіку регіону та напруженість, яку спровокувала інформація щодо скупчення військ на кордоні з Україною.

Війни боятися не варто. Україна може стати успішною державою навіть в оточенні непередбачуваних сусідів, – впевнений Андрій Ілларіонов. Про те, як це зробити і йдеться у презентованій програмі “Трильйон доларів для України”. Розробники не вважають її фантастичною, запевняють, що таке можливо за умови послідовної реалізації.

Презентація можливостей, які забезпечать фантастичне зростання ВВП в країні, базується на досвіді 20 країн, які проводили таку політику після другої світової війни. Ця стратегія не є економічним дивом. На її реалізацію знадобиться чимало років і зусилля не одного Уряду та Парламенту, – акцентували розробники.