Факт-новини: оперативні сюжети

Еліта-центру – не буде: житлові будинки добудує новий підрядник

Featured Video Play Icon

“Еліта-центру” у Чернігові не буде, запевнив чернігівський міський голова 9 грудня на зустрічі вкладників, які інвестували кошти у дві недобудови по вулиці Незалежності, 7 і Любецькій, 26. На розмову з інвесторами Владислав Атрошенко запросив нового керівника будівельної компанії “Добро” і представника нового генпідрядника “UTB-Інжиніринг”.

Будівельники підприємства “Укрсівербуд” восени згорнули роботу на цих об’єктах. Рівень готовності недобудов на Незалежності і Любецькій – різний. Новий генпідрядник наразі проводить аудит і внутрішню інвентаризацію.

Олексій Сікун запевнив, що будівництво продовжать. На майданчик на Незалежності вже заїжджає техніка, а на Любецькій – ведеться підготовка. Але передусім треба врегулювати питання з клієнтами.

Тож з кожним клієнтом працюватимуть окремо. За словами Андрія Башлика, наступного понеділка запрацює сайт будівельної компанії, де викладатимуть актуальну інформацію. Павло Ткаченко за півтора року у свою майбутню “двушку”, що в будинку на Любецькій, вже інвестував майже півмільйона гривень. Думає, що робити далі.

Як повідомили на зустрічі, будівельна кампанія визначає регламент позасудового врегулювання розбіжностей з клієнтами.

З 20 грудня обіцяють продовжити будівельні роботи на об’єктах. А до лютого – узгодити всі питання з вкладниками.