Факт-новини: оперативні сюжети

Як юнні волонтерки допомагали мешканцям ветеринарно-стерилізаційного центру

Featured Video Play Icon

  Продавали городину, аби купити корм для тварин. Юних чернігівок Віку, Дашу та Сашу любов до “братів надихає на гарні вчинки. Сьогодні юні волонтерки здійснили свою давню мрію – відвідали «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» і передали для безпритульних пухнастиків пакунки зі смаколиками, гроші на які заробили самостійно.

Тварин дівчатка люблять змалечку. Мріють стати ветеринарами і допомагати братам нашим меншим. Безпритульними чотирилапими вони опікуються вже декілька років. Кажуть, у своєму рідному мікрорайоні їх знає чи не кожна кішка та собака.

Підтримують і схвалюють ініціативу дівчаток допомагати котикам та собакам їх рідні. Бабуся Віки каже, що такі дії з боку дітей регулярні.

За словами Тетяни Діденко, нині у центрі перебуває близько 200 безпритульних тварин. Тут їх і лікують, і проводять складні операції, і шукають їм домівки. Волонтери намагаються регулярно допомагати, проте потреби є завжди.

У центрі юним волонтеркам влаштували екскурсію та дали можливість погодувати тварин. Дівчата залишись задоволеними і пообіцяли, що така допомога центру стане для них доброю традицією.