Факт-новини: оперативні сюжети

Як готується місто до можливої військової загрози?

Featured Video Play Icon

Порядок денний 17-ї сесії Чернігівської міської ради 8-го скликання погодили у понеділок на погоджувальній раді. Під час пленарного засідання депутати розглянуть 15 питань, а також запити. Під час погоджувальної ради депутати піднімали додаткові питання, зокрема підготовки міста до протидії військовій загрозі і стану бомбосховищ.

Бомбосховищ розташованих на території комунальних підприємств Чернігова – 16. На разі проводиться їх аудит, повідомив Владислав Атрошенко, по деяким треба проводити ремонтні роботи. Також місто фінансово підтримує підрозділи територіальної оборони.

В порядку денному сесії – внесення змін та доповнень до Програми підготовки територіальної оборони та підготовки населення Чернігова до участі в русі національного спротиву (до її виконавців приєднується ще одна військова частина). Також депутати заслухають звіт про виконання бюджету та Програми управління боргом Чернігівської міської територіальної громади за 2021 рік. Сесія запланована на четвер 24 лютого, 9-ту годину ранку.