Факт-новини: оперативні сюжети

Виконком: списання непридатного транспорту ЧТУ

Featured Video Play Icon

У зв`язку з проведенням робіт з перекладання колектору з 10 по 17 серпня перекриють рух автотранспорту по вул. Кільцевій, на перетині з вул. Єфремова. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 16 липня.

З управлінням патрульної поліції погоджено  схему руху для вантажних автомобілів.

Тож, місцевий транспорт об’їжджатиме ділянку проведення робіт по вул. Генерала Бєлова, а великоваговий вантажний – по вулицях Малиновського і 1-го Травня. Ці роботи проводяться в рамках будівництва пішохідного переходу по вулиці Кільцевій і передбачають встановлення дренажної системи та відвід дощової каналізації.

На засіданні виконкому розширено також число учасників Програми з облаштування інженерно- транспортної інфраструктури. Мешканці Подусівки, за програмою 80 на 20 будуть спільно з міської радою прокладати централізовану каналізацію.  Загальна вартість проєкту – 12 470 тис. грн. Фінансування 2020 р. – 3 612 тис. грн., з них 2 889 тис. грн. – з міського бюджету, 722 тис. грн. – власні та залучені кошти.

Всього у переліку міської програми «80/20» для приватного сектору на сьогодні – 5 об’єктів на загальну суму  24 млн. грн.

Також на засіданні погодили ЧТУ списання непридатних для експлуатації 14 тролейбусів та 7 автобусів. А також застарілої легкової техніки інших комунальних підприємств. У той же час ввели до статутного фонду КП ” Крок до тварин” новий автомобіль (Фіат-Комбі) загальною вартістю 608 тис. грн, який місто придбало для перевезення безпритульних тварин. Також рішенням виконкому затвердили результати відкритого конкурсу з торгівлі сезонною продукцією. Підтримана ще низка технічних проектів рішень. Погоджено питання щодо передачі, згідно з рішенням обласного господарського суду, ½ частини гуртожитку по пр.Перемоги, 205, яка раніше належала обласній корпорації «Чернігівоблагромпромбуд», до комунальної власності. Цим же рішенням будівля передана на баланс комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління».