Факт-новини: оперативні сюжети

Колекція сміття у власній квартирі

Featured Video Play Icon

Справжню “колекцію” сміття зібрав у своєму помешканні один з жителів будинку на проспекті Перемоги, 32. Його сусіди певний час спостерігали за тим, як він перетворює свою квартиру на звалище – аж поки непотребу стало настільки багато, що увійти досередини стало взагалі неможливо. Звісно, це спричинило цілий ряд проблем для усіх мешканців будинку.

-З’явилися таргани, миші, сморід у під’їзді, – каже мешканка будинку Олена Дуброва. – Тиждень тому спека була на дворі, так мухи дзижчали.

Чому чоловік став зносити до себе усілякий непотріб, його сусіди не знають. Більше того, з 6-го липня його взагалі в будинку ніхто не бачив. В певний момент терпець мешканців увірвався. Вони звернулися до поліції, ДСНС та КП “Новозаводське”, яке і обслуговує будинок. З’ясувалося, що комунальники можуть вивезти сміття лише з подвір’я – тобто очистити квартиру доведеться комусь іншому. Мешканцям будинку вдалося зв’язатися з родичами свого проблемного сусіда – зятем та колишньою дружиною. Дізнавшись про історію зі сміттям, вони не здивувалися. Родичі горе-сусіда пообіцяли вже на цих вихідних приїхати і вичистити його помешкання від сміття. Потім непотріб відвезуть на звалище працівники КП “Новозаводське”. Але цілком можливо, що після цього будинку №32 знадобиться ще й дезінфекція.