Факт-новини: оперативні сюжети

Важливий інфраструктурний проєкт: місто розглядає можливість ремонту вулиці І. Мазепи

Featured Video Play Icon

Важлива для міста магістраль, якою щодня курсує легковий, громадський та вантажний транспорт, де працюють чимало промислових підприємств, і яка впродовж минулого року фактично була основною для заїзду та виїзду з Чернігова та приймала на себе все навантаження.

В муніципалітеті розглядають можливість відремонтувати дорожнє покриття по вулиці Івана Мазепи, що нині в поганому стані. Звертається з відповідним проханням і місцевий бізнес – про це на щотижневій загальноміській нараді повідомив виконуючий обов’язки міського голови. 

  – Думаю, що нам не варто переживати за те, що це там не “на часі”. Ми не можемо зупинити місто. Навпаки – місто має жити, працювати, розвиватися для перемоги. Я багато разів публічно говорив, і всі це розуміють, і всі це згадують – і присутні, і чернігівці, я переконаний, що місто не займається зайвими витратами. Ми барабани не купуємо для сховищ, чи овочерізки, чи не замовляємо там тексти на 2,5 млн гривень і так далі, не перекладаємо там непотрібну якусь бруківку, чи ще щось. Але вулиця Мазепи – це великий важливий інфраструктурний проєкт, і він у нас був у планах на цей рік, ще є час його реалізувати, – зазначивв. о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

За словами Олександра Ломако, у світлі останніх гучних повідомлень в національних медіа про доцільність витрат із бюджетів, Чернігів підходить до цього питання зважено. Так, серйозні інфраструктурні проєкти втілюють і міста заходу та центру України, і власне держава. Зокрема, будівництво тих же мостів, ремонт київської траси тощо.

І вулиця Мазепи – це саме про баланс між видатками на відбудову, підтримку армії, людей та кроками, що не дадуть місту занепасти, йшлося на нараді.