Факт-новини: оперативні сюжети

Усе справжнє, місцеве

Featured Video Play Icon

Свіжі  м’ясо та сало,  ковбаси на будь-який смак, стейки для шашлику, гриля, і навіть люля-кебаб.  Вироби із м’яса та  м’ясні субпродукти  у широкому асортименті для вибагливих покупців.   Новий  фірмовий  магазин  свіжого м’яса  від ТМ  “Куликівські ковбаси Ратибор”  відкрився в  Чернігові по вулиці Рокосовського, 42 – А. Головний технолог ковбасного цеху  селянського фермерського господарства “Колос” показує продукцію.

Підприємство має свою сировинну базу. Два роки тому побудували новий ковбасний цех. Контроль за якістю продукції ведеться на всіх етапах виробництва, починаючи з   вибору сировини,  розповідає Наталія Римаренко. Для цього діє і своя  виробнича лабораторія. Система управління якістю стосовно виробництва м’ясопродуктів відповідає вимогам держстандарту. Нині “Куликівські ковбаси Ратибор” пропонують покупцям  180 найменувань  продукції. Привітні продавці докладно розкажуть про товар  і  нададуть поради.

І в умовах пандемії коронавірусу на підприємстві дотримуються всіх санітарних вимог. Сюди  закупили генератор  холодного туману, аби в повній мірі дезінфікувати приміщення  господарства і бути впевненими в  безпечності   власної  продукції. Підприємство має мережу  власних магазинів по  Чернігову та  області  – у Куликівці, Ніжині, Прилуках.  Через об’єкти фірмової торгівлі СФГ «Колос» реалізує широкий асортимент продукції, до 200 найменувань: ковбаси варені та копчені, сосиски та сардельки, м’ясні вироби, копченості. Сьогодні  місцева торгова марка працює  над розширенням асортименту продукції, якістю та конкурентоспроможністю, аби логотип “Чернігівщина, купуй рідне” продовжував жити і задовольняв попит споживачів.