Факт-новини: оперативні сюжети

У школі № 3 триває комплексна термомодернізація

Featured Video Play Icon

Вперше за 70 років за кошти міського бюджету навчальний заклад приводять у відповідність до сучасних стандартів та вимог. Загальна вартість проєкту 26 мільйонів гривень. Розрахований він на декілька років.

Наразі на обвиконано близько 70 відсотків робіт,  які заплановані  на цей рік. Люди працюють у три зміни. До початку вересня  мають встигнути. Вже  майже завершили утеплювати фасад нового корпусу мінватою, на фінальному етапі розфарбування стін у яскраві кольори, вкладають гранітну плитку біля центрального входу в школу, тривають масштабні  роботи по заміні даху старого корпусу.

Ремонтують частково і кабінети  в приміщенні закладу. Зокрема, а актовому залі школи замінили підлогу на сучасну паркетну дошку та встановили енергоефективне освітлення.

Завершальний етап комплексної термомодернізації будівлі включатиме в себе повну заміну системи опалення та вентиляції. Розпочнеться він у 2021 році.Результатом проєкту стане не тільки створення комфортних умов для навчання дітей, а й суттєва економія коштів на опаленні.