Факт-новини: оперативні сюжети

У школі № 3 клас пішов на самоізоляцію

Featured Video Play Icon

У десятикласника чернігівської загальноосвітньої школи № 3 виявили коронавірус. Про це стало відомо  ввечері 16 вересня. Ранком  по закінченню засідання виконавчого комітету міської ради  обговорювали цей випадок і його наслідки.

Наразі ситуація повністю  під контролем.

-«Всі заходи вжиті на випередження. Станом на сьогодні прийняте рішення, що клас,  в якому дитина ця навчається, відправлений на 2 тижні на самоізоляцію.-Цих дітей переведено на дистанційне навчання»,- запевнив  начальник управління освіти ЧМР Василь Білогура.

Сама ж школа поки  працюватиме в звичайному режимі, крім класу, в якому навчався хлопець. У разі ж нових випадків хвороби, у навчальному закладі заходи безпеки посилять. Враховуючи ці ризики, мер міста вкотре наголосив на  дотриманні карантинних заходів.

Крім того, очільник Чернігова зазначив, що у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на коронавірус, цього року святкування Дня міста буде дещо в  іншому форматі. Проходитиме воно без традиційної масштабної концертної програми на Красній площі.Попри ряд обмежень, мер таки має намір  створити атмосферу свята для чернігівців. Владислав Атрошенко запропонував вивчити правовий бік питання щодо можливості влаштувати ввечері фейєрверк. Відповідні зміни треба буде внести до рішення виконкому.