Новини

Головний тренер «Десни» прокоментував поразку команди

Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь прокоментував поразку від «Вольфсбург» 2:0 в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Повідомляє Footboom.com.

«Враження від поєдинку негативні, тому що команда програла. Пропустили зі стандарту, програли боротьбу на ближній штанзі та не дограли момент до кінця. Господарі особливо не створювали моменти в першому таймі. Прикро, що пропустили саме зі стандарту. Можна поступатися супернику по грі, але під час стандартів усі рівні. Ми позиційно граємо, не повинні дозволяти випереджати на ближній штанзі» – підкреслив Олександр Рябоконь.

«З «Вольфсбургом» можна грати, навіть в меншості намагалися пресингувати. Намагалися відігратися. Створили кілька моментів, останній у Будківського. Філіп міг зрівняти рахунок теж після стандарту, але пропустили другий м’яч. Йоонас Тамм підвів команду на рівному місці. Пішов у обіграш там, де не можна ризикувати, а потім такий безглуздий підкат. Буквально через хвилину після першої жовтої отримав другу. Він сам розуміє, що підвів команду», – зазначив головний тренер команди.