ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові запрацював новий автобусний маршрут

Featured Video Play Icon

Від пішохідного мосту до центрального ринку – так курсуватиме автобусний маршрут, що відсьогодні, 12 січня, запрацював у Чернігові. Зазначимо, через погодні умови понтонна переправа не працює, тож жителі найближчих сіл мають проблеми з тим як потрапити до міста на роботу або у справах.

Їздили автобусами. Вони туди до пішохідного моста, а дальше ж пішки треба йти. Відстань же до базару далека. Будемо користуватися автобусом, це дуже важливо, що дали.

Дуже важко, їздили ж через понтонний міст, а на даний момент його закрили. Нам дуже тяжко добиратися. Вона потрібна. Не всі ж люди йдуть з п’яти кутів, є такі людини, що їдуть від центрального ринку, цим людям буде зручно. Це дуже добре, – зазначають люди.

За словами водія, від зупинки “Пішохідний міст” автобус вперше рушає о 7:30 і працюватиме до 18-ї години. Курсуватиме він через зупинки: “Готель Україна”, “Дитячий світ”, “Центральний ринок”. Поки не відновиться стабільний рух понтонною переправою через Десну, цей маршрут дозволить дещо покращити логістику.